چند مزایای استفاده  از ادویه پاپریکا (Paprika )

 

پاپریکا ادویه ای است که از فلفل های خشک گیاه گیاه Capsicum annuum تهیه شده است.

 

در انواع شیرین ، دودی و داغ و همچنین انواع مختلف رنگ ها مانند قرمز ، نارنجی و زرد وجود دارد. پاپریکا در سراسر جهان بخصوص در ظروف و خورش های برنج مورد استفاده قرار می گیرد.

 

این گیاه نه تنها سرشار از آنتی اکسیدان ها بلکه ویتامین ها و مواد معدنی نیز هست.

 

در اینجا چند فواید بهداشتی حاوی پاپریکا آورده شده است.

 

1. با مواد مغذی پر شده است

پاپریکا با ریز مغذی ها و ترکیبات مفید بسته بندی شده است و 1 قاشق غذاخوری (6.8 گرم) (1) آن را تأمین می کند:

 

  • کالری: 19
  • پروتئین: کمتر از 1 گرم
  • چربی: کمتر از 1 گرم
  • کربوهیدرات: 4 گرم
  • فیبر: 2 گرم
  • ویتامین A: 19٪ از ارزش روزانه (DV)
  • ویتامین E: 13٪ از DV
  • ویتامین B6: 9٪ از DV
  • آهن: 8٪ DV

نکته قابل توجه ، این مقدار کم تقریباً 20٪ از نیاز روزانه ویتامین A شما را به همراه دارد.

 

این ادویه همچنین حاوی انواع آنتی اکسیدان است ، که با آسیب سلولی ناشی از مولکولهای واکنشی به نام رادیکال های آزاد مبارزه می کنند.

 

آسیب رادیکال آزاد با بیماری های مزمن از جمله بیماری های قلبی و سرطان ارتباط دارد. به همین ترتیب ، خوردن غذاهای سرشار از آنتی اکسیدان ممکن است به جلوگیری از این شرایط کمک کند (منبع 2Trusted).


وبلاگ توضیحات تفضیلی پاپریکا ,ویتامین ,ادویه ,اکسیدان ,انواع ,گیاه ,آنتی اکسیدان ,پاپریکا paprika ,ادویه پاپریکا ,ادویه پاپریکا paprika منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

خرید اینترنتی آپشن خودرو | دنیای آپشن پدافند غیرعامل ، مقاومت با رونق تولید مقالات اموزشی آسانسور و پله برقی انتهای کوچه ی بی انتها... دانلود رایگان سایت ری لاو